Multiverktyg med eller utan kniv

Multiverktyg med eller utan kniv

Multiverktyg har alltid varit populära i alla åldrar. En populär present till studenten eller andra bemärkelsedagar för unga män i alla tider. De finns i många olika varianter med olika funktioner och utseende. Det finns varianter både med och utan kniv. Leatherman är det mest kända märket på marknaden och det som gång på gång hamnar i topp på olika tester. Eftersom det finns så många varianter är det viktigaste att du först funderar över vad du behöver på ditt verktyg.

Multiverktyg för alla

När du kommit fram till vilka funktioner du behöver på ditt multiverktyg, och bestämt om du vill ha kniv på den eller inte, är det bara att leta rätt på de varianter som har de önskade funktionerna och sedan är det enda som återstår att välja hur du vill att det ska se ut. Flera varianter finns i olika färger och utföranden. Du kan även köpa till olika tillbehör för att göra din Leatherman än mer personlig.

Leathermans kniv har ett alldeles eget patenterat utseende med exeptionell hållbarhet som håller sig vass för alltid med rätt skötsel. Leatherman kräver ingen avancerad skötsel utan det allra viktigaste är att du håller den torr. Har den blivit fuktig behöver du torka den ordentligt med en mjuk trasa och sedan smörja den med olja eller WD40 för att ge maximal hållbarhet. Hitta just din variant hos oss och beställ sen enkelt online.