Leatherman Thread – verktyg i armband

Leatherman Thread – verktyg i armband

Leatherman Thread är en efterföljare till de klassiska multiverktygen från företaget. Med Thread har du alltid dina verktyg till hands samtidigt som det är ett snyggt, annorlunda och coolt smycke på din arm. Armbandet består av 29 sammanlänkade verktyg som skruvmejslar av olika slag, skiftnycklar, flasköppnare, insexnycklar och mycket mer. Du kan även gravera in ditt namn eller annat på armbandet. Delarna finns även att köpa var för sig om du vill byta ut en del eller ha ett annat verktyg.

Leatherman Thread nyhet med klassiska funktioner

Leatherman Thread kommer från det anrika amerikanska företaget som tillverkat sina multiverktyg sedan 1983 och hela tiden utvecklat dem. Att det nu kommer som ett armband är ingen överraskning då företaget hela tiden förnyat sina produkter med nya idéer och ny design. Företaget lämnar en 25-årig garanti som borgar för att de är tämligen säkra på sina produkter och dess kvalité. Garantin täcker det mesta om du bara skött din Leatherman som sig bör.

Det är väldigt lätt att sköta om sin Leatherman. Det viktigaste är att hålla den torr. Blir den blöt är det viktigt att torka av den och eventuellt smörja in den med lämplig olja eller exempelvis WD40 för att åter ge den skydd. Sköter du om ditt armband har du ett verktyg som kommer hålla hela ditt liv. Leatherman Thread är den perfekta presenten till personer som annars har allt!