Leatherman Style PS

Leatherman Style PS är ett praktiskt multiverktyg i reseformat. De åtta olika verktygen som modellen erbjuder är mycket användbara såväl när du är på resande fot som på hemmaplan. Det här multiverktyget från Leatherman är utrustat med kapsylöppnare, sax, pincett, fil, tång samt en liten behändig skruvdragare. Multiverktyget är i lagom storlek och får plats i din ficka. Det är även utrustat med en praktisk liten hake som gör att du kan spänna fast det direkt på en väska eller en ryggsäck.

Leatherman Style PS – en perfekt resekamrat

Leatherman Style PS är tillverkad i rostfritt stål. Verktyget väger endast 45 gram och är 7 centimeter långt. Flera recensioner av Leatherman Style PS gör gällande att detta verktyg är en perfekt resekamrat. Tack vare det robusta utförandet är det tåligt trots att det är litet i storleken. Materialet gör produkten mycket lättskött, den tål vatten och extrema väderförhållanden. Den stilrena och tuffa designen gör att multiverktyget tål att visas upp och beundras.

Har du redan läst ett test av Leatherman Style PS? Då vet du att detta verktyg är uppskattat. Det är en perfekt present till födelsedagar och andra högtider. För många är produkten en symbolisk gåva att ge bort till studenten, jubilaren eller till den som ska ge sig ut på sin första långa resa. Med detta multiverktyg i bagaget är du alltid redo att möta de flesta av resans utmaningar och hinder.