Leatherman Style CS test

Leatherman Style CS test

Leatherman Style CS är ett av det legendariska företaget Leathermans fantastiska multiverktyg. Om du är det minsta bekant med multiverktyg vet du att Leatherman regelmässigt pekas ut som inte bara originalet i branschen, utan dessutom ledaren i kvalitet och funktion. Modellen Style CS ger dig tillgång till sex oumbärliga verktyg, som inkluderar den välkända saxen. Käftarna stänger tätt med den sedvanliga Leatherman-precisionen, som så få konkurrenter lyckats efterhärma. Oavsett om du är en hängiven friluftsmänniska eller bara söker en hjälp i vardagen, kan Style CS definitivt vara rätt val.

Leatherman Style CS – prestanda i kompakt format

Leatherman Style CS utmärker sig framförallt med sitt kompakta format. Eftersom verktyget inte mäter mer än 7,5 centimeter i hopfällt läge, är det ett mycket smidigt multiverktyg att ha med dig, oavsett vad du gör. Flertalet Style CS test har visat att de inkluderade verktygen håller den kvalitet som Leatherman länge har gjort sig kända för. Naturligtvis omfattas även detta multiverktyg från den legendariska tillverkaren av deras garanti på hela 25 år.

Flera Style CS test har tittat på alla sex verktyg som finns i produkten: en kniv i rostfritt stål, sax med fjädermekanism, nagelfil, pincett samt karbinhake och flasköppnare. Genomgående har resultatet varit tummen upp. Oavsett om du anser att just detta är den optimala sammansättningen av verktyg för just dig, går det inte att förneka paketets funktionsduglighet och kvalitet. Med bara 41 grams vikt och ett så litet format, kan en Style CS ligga obemärkt i de flesta fickor, fram tills den behövs.