Leatherman Multiverktyg – Bäst i test

Leatherman Multiverktyg – Bäst i test

Leatherman multiverktyg har alltid varit populära och funnits på önskelistor hos män i alla åldrar i alla tider. Leatherman är ett välkänt märke som de flesta känner till och de finns i flera olika varianter och prisklasser för att passa alla. Du utgår från vilka verktyg och finesser du behöver och letar sedan rätt på den variant som passar dig bäst. Leatherman finns numera även i armbandsform och som klocka för att riktigt enkelt finnas till hands när du behöver den.

Leatherman multiverktyg genom livet

Leatherman multiverktyg blir ofta klassade som bäst i test och toppar listor över hela världen. Alla, från barn till vuxna gillar dem och vill ha sin egen favorit. Hittar man sin favorit så kan man med rätt skötsel ha den genom hela livet. De är väldigt lättskötta, det viktigaste är att hålla den torr. Har den blivit blöt är det viktigt att torka av och eventuellt olja in den igen för maximal hållbarhet.

Bäst i test, gång efter gång, det visar på otrolig kvalité. Leatherman erbjuder en garanti på hela 25 år som täcker det mesta om du bara sköter din Leatherman på rätt sätt. Detta visar att de är väldigt säkra på sin produkt och dess kvalité. Leatherman är ett amerikanskt märke där hela produktionen finns i landet. Deras multiverktyg har tillverkats sedan 1983 och har en design och funktion som håller än idag. Hitta din favorit på leatherman.se!

Leave a Reply

Your email address will not be published.