Leatherman Juice S2 Original

Leatherman Juice S2 Original

Leatherman Juice S2 är ett nyskapande multiverktyg som erbjuder en uppsjö av funktioner utan att ta någon plats alls. I ett enda verktyg får du en fullstor sax och en mängd andra verktyg som underlättar ditt liv. Denna färgglada Juice-modell passar lika bra i verktygslådan som i handskfacket på bilen. Den lätta vikten gör att du kan bära den med dig vart du än går och den är lika användbar i dina hemmaprojekt som när det är dags för friluftsäventyr.

Många användningsområden hos Leatherman Juice S2

Leatherman Juice S2 Original har mängder av nyttiga och användbara funktioner som kommer att vara till stor hjälp i din vardag. Vad sägs om en praktisk tång som också fungerar som avbitare, en kraftig kniv i rostfritt stål och en enhandsfattad sax? Du får också en konservöppnare, en kapsylöppnare och inte mindre än fyra skruvmejslar i olika storlekar. Allt detta i en slimmad och snyggt designad liten enhet som du utan problem kan bära med dig överallt.

Om du är ute efter ett multiverktyg som håller hög kvalitet ska du alltid se till att skaffa en Leatherman i original. Det finns nämligen en anledning till att detta välkända märke lyckats behålla sin popularitet genom alla år, och det är den oöverträffade kvaliteten. Kvalitet är A och O och därför lämnar man alltid en generös 25-årsgaranti på alla Leatherman-produkter. Du hittar alltid återförsäljare och multiverktyg på sajten leatherman.se.