Leatherman Freestyle CX test

Leatherman Freestyle CX test

Leatherman freestyle cx är ett multiverktyg av tåligt rostfritt stål i fickformat. Den passar perfekt för dig som arbetar som elektriker eller inom byggbranschen och som har behov av en slitstark och vass kniv. Den är utrustad med avbitartång, kabelskalare och kombinerat vågtandat/rakt knivblad, vilket ger dig möjlighet att kapa sladdar, eller skala av kablar. När denna kniv är hopfälld så blir den endast ett par cm och väger så lite att du knappt märker av den. Den är utformad för att användas med en hand, och har även ett bältesklipp så att du kan fästa den i byxorna.

Leatherman freestyle cx

Leatherman freestyle cx är en av den bästa flerfunktionskniven som går att hitta, och har flera gånger genomgått cx test för att kunna konkurrera ut andra verktyg på marknaden. När du köper denna kniv ingår även 25 års garanti, det bevisar på vilken enorm kvalité den är skapad i. Oavsett om du handlar efter behov eller om du handlar för att du är intresserad av fällknivar så är det rätt val att välja en från Leatherman. Välj någon av Leathermans återförsäljare på www.leatherman.se redan idag.

Detta exceptionella multiverktyg är topplistat i cx test, och det finns många filmer och recensioner att ta del av på internet. Kniven är framtagen för att ge en ännu bättre kvalité och utrustning än Leatherman freestyle, vilket ger dig en uppgradering utan dess like. Flera gånger visar sig verktyget vara en av de bästa på marknaden, och dessutom är den snygg och stilren till utseendet. Därför är det en perfekt present till dig själv eller någon du vet behöver en fällkniv i toppklass.