Leatherman Charge AL i limited edition

Leatherman Charge AL i limited edition

Det finns många situationer där man inte kan ha med sig verktygslådan i bagaget. I tuffa miljöer är multiverktyget mycket bättre än en traditionell kniv om man behöver laga något som går sönder eller justera något i sin utrustning. Leatherman charge al är det perfekta multiverktyget för den kvalitetsmedvetne. Verktyget är tillverkat i knivstål av högsta kvalitet, ett ultralätt aluminium och har en diamantbelagd fil. Den är utformad med hela 17 av de mest populära verktygen för outdoor- och proffsanvändning.

Leatherman charge al fixar det mesta

Leatherman charge al har skapats limited edition, som innebär att produkten finns i begränsad upplaga. Bra är att den innehåller så många verktyg som kan användas dagligen utan att förlora sin skärpa. Det finns till exempel en smalspetsig tång, som är perfekt för att hålla små föremål och ger möjlighet att använda tången i snäva och smala utrymmen samt en vanlig tång. Den har också flera skärverktyg, som två olika tuffa trådskärare för exempelvis kabel och sladd, och ett verktyg för att skala och splitta kablar. Tumstock ingår med.

Två olika knivar får du med denna Leatherman Limited edition; en supervass mindre kniv med kirurgiskt stål, och en sågtandad kniv för rep och annat som behöver skäras av. För riktigt tuffa uppgifter med material som måste sågas, finns även en öppentandad såg. Samtliga dessa har korrosionsskydd. Tarp, bandage och förband kan behöva klippas snabbt och enkelt. Saxen i den här Leatherman klarar du att hantera med en enda hand på grund av fjäderfunktionen. Klar med jobben? Dags för mat? Såklart klarar Leatherman charge al även uppdraget att öppna konservburken.