Leatherman blir ofta bäst i test

Leatherman blir ofta bäst i test

Få människor skulle idag tveka på att utnämna Leatherman till det bästa multiverktyget. I de flesta verktygsintresserades ögon är Leatherman det ojämförliga originalet för multiverktyg. Även om det på senare år har dykt upp allt fler konkurrenter, består Leathermans starka varumärke av goda skäl. Inte bara kvaliteten är oöverträffad – få tillverkare klarar att utforma multiverktyg som är så användarvänliga och väl avvägda vad gäller de olika verktygens tillgänglighet, storlek och utformning. Bland hantverkare, bönder och mekaniker världen över råder ingen tvekan – Leatherman tar första pris.

Det bästa multiverktyget enligt flera tester

Verktygsnördar är notoriskt intresserade av att utsätta sina favoriter för allehanda påfrestningar, bara för att försäkra sig om dess potential. Naturligen sker därför många uppmärksammade tester av många olika verktyg, för att försöka kora en prestationsmässig vinnare. När det gäller att utse det bästa multiverktyget blir just Leathermans produkter regelmässigt bäst i test. När det gäller saker som precisionen i käftarnas stängning, kvaliteten i verktygens stål och knivbladets utformning, är klassiker som Leatherman Wave ohotade vinnare.

Att ett verktyg blir bäst i test betyder dock inte nödvändigtvis att det är rätt val för just dig. Innan du väljer ditt multiverktyg bör du tänka igenom vad du kommer att använda det till. Jämför sedan med det verktyg du är intresserad av – har det relevanta funktioner för dina behov? Idag består Leathermans utbud av en mängd olika multiverktyg, inklusive modeller som kan bäras runt handleden. Med tanke på företagets gedigna erfarenhet och fantastiska utbud, råder det ingen tvekan om att de har produkter som passar just dig!