Leatherman bit kit och extender

Leatherman bit kit och extender

Leatherman är det amerikanska märket som tillverkat multiverktyg sedan 1983. De står för kvalité och snygg design. Företaget är helamerikanskt och har hela sin produktlinje i landet. Verktygen finns i många olika varianter där alla kan hitta den som passar precis och tilltalar både funktions- och designmässigt. Köp till ett leatherman bit kit så får du ytterligare 42 egenskaper till din Leatherman. Bit kit passar till alla Leathermans som har ett utbytbart bit. Med en Extender når du även lite längre med dina bits.

Leatherman bit kit

Kompletterar du ditt verktyg med ett Leatherman bit kit och en extender så har du med dig motsvarande en full verktygslåda i fickan. Din Leatherman når då in i trånga utrymmen och kan även skruva de allra minsta skruvarna. Skötseln är densamma som på själva multiverktyget, bara att hålla torrt och rent så håller de livet ut. En torr trasa och eventuellt olja in dem efter rengöring för maximal hållbarhet..

Här hittar du flera varianter av multiverktyg från Leathermman och de tillbehör du kan tänkas behöva. Extender och Bit kit är bara några av dem. Alla Leatherman produkter har 25 års garanti för de flesta fel om den bara sköts på rätt sätt. Leathermans multiverktyg finns även som armband och klocka numera. Söker du en present till en som redan har allt så är dessa produkter ett hett tips då de är alla mäns önskan!